Teatre… pur teatre

“Teatre…. pur teatre”. Dj, 21/3/2013. Per: Agustí Humet Professor Interpretació Musical i Director Acadèmic de l’ESAD del Institut del Teatre amb la col·laboració: Pianista: Xavier Algans i Actors: Carolina Rovira i Lluís Marquès.

La classe teòric pràctica va anar a càrrec del professor d’Interpretació Musical i director acadèmic de l’Esad de l’Institut del Teatre Agustí Humet i amb la col·laboració d’un pianista i dos alumnes de l’escola teatre. Va ser una classe diferent de les habituals en què els assistents col · laborem-hi, donant la nostra opinió sobre l’evolució dels assajos de la posada en escena d’una obra musical.

Ens va explicar i demostrar pràcticament el muntatge d’una obra de teatre musical, partint d’un guió i amb l’equip que hi participa, els diferents passos que es fan abans que es representa al teatre amb públic. En els assaigs previs a la representació que es realitzen, s’hi prioritza el desenvolupament estètic i creatiu, des de la creació dels personatges fins a la posada en escena. S’utilitzen elements com el diàleg o diàlegs, els gestos, l’escenografia, la música el so i l’espectacle.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *