Bach i el seu món

Bach i el seu món. Per Xavier Chavarría. 12/4/12

Una vegada més el professor Chavarria ens va transmetre la seva gran passió per la música, la conferència va ser sobre la música instrumental del compositor Johann Sebastian Bach.

Bach un compositor innovador de la seva època i un gran mestre, de manera que s’ha pogut esbrinar la seva música tenia un gran tecnicisme i que altres músics i orquestres de l’època no podien aconseguir. Inaugura el Romanticisme i va estar empresonat 15 dies, perquè es volia anar a un altre lloc per fer la seva música.

Cal tenir en compte que les orquestres de l’època la formaven pocs músics, i els instruments que utilitzaven eren molt primitius. Els mestres i músics de les orquestra, formaven part amb els criats del personal del seu senyor.

La música va ser composta per les 4 esglésies de la seva ciutat, fur els 6 anys més feliços de la seva vida va compondre 400 sonates només instrumentals.

Durant aproximadament 150 anys va ser el gran oblidat, fins a la meitat del segle XIX  la seva música no les tocava ningú. Amb posterioritat es va començar a apreciar la seva música d’una gran qualitat.

La conferència va ser amenitzada per música instrumental de Bach.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *