Sortida cultural a Besalú i Girona

El passat 13 de Maig, Les Aules vam fer una sortida cultural a la ciutat medieval de Besalú, situada a uns 30 quilòmetres de Girona, vam sortir a les 8 del matí, amb la preceptiva parada discrecional   i a  les 10 estàvem en aquesta població, tot seguit vam iniciar la visita cultural que prèviament havíem contractat amb el Departament Turístic, on vam poder contemplar tota la monumentalitat i bellesa dels seus edificis, hi ha dos aspectes culturals clarament diferenciats, potser el més important el que abasta tota pel que fa a la societat hebrea, amb els seus carrerons, habitatges i sobretot el perfecte estat de conservació de la piscina a on es purificaven segons el seu credo i religió, l’altre aspecte és el purament medieval, amb l’església, el magnífic pont, situat sobre del riu Fluvià i diverses construccions, que la fan molt interessant i atractiva de visitar i recórrer.

Un cop finalitzat el recorregut, vam tenir un temps discrecional per visitar la població, alguns vam fer alguna compra, altres vagarejar a consciència, cal esmentar el bon temps que ens va acompanyar,  i a  les 14 hores ens dirigim al Restaurant Can  Quel, a la mateixa població i  on tots gaudim d’un excel·lent menjar, per la qualitat  d’aquesta , per l’ambient familiar i companyonia de tots els assistents, en fi un matí  complet . 
Després del dinar, sense pressa però sense pausa, vam iniciar el viatge a Girona, on ens esperava la inauguració del Girona en Flors “Temps de les Flors” una bellesa i un regal per als ulls, la quantitat de flors, ornaments, Girona ja de per si és un plaer de visitar, doncs li afegim una exposició floral com la dita que vam tenir l’inmens plaer de contemplar i podem afirma que poques vegades podrem igualar tanta bellesa.

Esgotem  tot el temps que vam poder per poder estar en aquesta ciutat i molt a pesar nostre, va tocar l’hora de tornar a casa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sortida cultural a Besalú i Girona

PROGRAMA

Programació de la sortida cultural a Besalú i Girona prevista pel dissabte, dia 13 de Maig de 2017.

A les 8 hores . Sortida davant de l’Ajuntament d’Esplugues. A les 8:10. Aturada davant la benzinera de Sant Just Desvern. Una parada en el camí. Àrea de servei de l’autopista

A Besalú a les 10. 30 h Ens acompanyarà durant tot el recorregut del poble una guia del Ajt. (Banys jueus , Museu) .

Dinar a les 13 h a Besalú Restaurant Can Quel. Preveiem concloure el dinar abans de les 15:30 hores.

Visita a Girona Festival de Girona Flor – Temps de Flors, 13 – 21 Maig de 2017. La visita lliure és preveu fins a les 18,30 h quan retornarem a Esplugues per arribar cap a les 20 hores aproximadament

 

Preu de la sortida: Socis 40 €. Hauran d’apuntar-se fins al 11- 05 -2017. A la inscripció s’abonaran 20 €.

Acceptarem no socis al preu: 45 €.

Si algú, té problemes de menjar, per dietes especials, ens ho hauria d’avisar amb antelació per poder-ho solucionar.

Per Inscripcions: Abonar 20 € a l’Auditori o ingrés al compte 00491782562010010112 del Banc Santander.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *