Amigues i amics de l’Aula Universitària:
La conferència de dijous vinent l’hauríem d’haver fet asseguts al menjador de la Fonda Europa, de Granollers, o ben a prop dels fogons de la cuina del restaurant Semproniana.
Allà, probablement, amb la Creu de Sant Jordi penjada del coll, el davantal ben planxat i les culleres a la mà, la professora Ada Parellada seria encara més eloqüent o més convincent.
Com ens hauria agradat poder tastar alguna de les seves sopes solidàries o aprendre al menys una de les 10 fórmules de preparar una carbassa o com fer per que els nets mengin sa i gustós més enllà dels macarrons!
Dijous vinent serà diferent.
La lliçó anirà d’una mostra de les profundes conviccions de la mestra-cuinera: de trucs i receptes per fer uns àpats boníssims sense llençar res, de com menjar bé cada dia sense haver de passar el dia a la cuina, de com hem d’aprendre a cuinar exquisidament mirant de cuidar al mateix temps aquest planeta en el qual vivim.
Fantàstic!
Dia 24, a les 18 hores, a l’Auditori de La Mallola,
Què és la cuina sostenible?
Per Ada Parellada. Cuinera. Divulgadora gastronòmica.
Us esperem!
LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AULA UNIVERSITÀRIA.