Què és la cuina sostenible?

Amigues i amics de l’Aula Universitària:

La conferència de dijous vinent l’hauríem d’haver fet asseguts al menjador de la Fonda Europa, de Granollers, o ben a prop dels fogons de la cuina del restaurant Semproniana.

Allà, probablement, amb la Creu de Sant Jordi penjada del coll, el davantal ben planxat i les culleres a la mà, la professora Ada Parellada seria encara més eloqüent o més convincent.

Com ens hauria agradat poder tastar alguna de les seves sopes solidàries o aprendre al menys una de les 10 fórmules de preparar una carbassa o com fer per que els nets mengin sa i gustós més enllà dels macarrons!

Dijous vinent serà diferent.

La lliçó anirà d’una mostra de les profundes conviccions de la mestra-cuinera: de trucs i receptes per fer uns àpats boníssims sense llençar  res, de com menjar bé cada dia sense haver de passar el dia a la cuina, de com hem d’aprendre a cuinar exquisidament mirant de cuidar al mateix temps aquest planeta en el qual vivim.

Fantàstic!

Dia 24, a les 18 hores, a l’Auditori de La Mallola,

Què és la cuina sostenible?

Per Ada Parellada. Cuinera. Divulgadora gastronòmica.

Us esperem!

LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AULA UNIVERSITÀRIA.

Ada Parellada 24 de novembre 2022

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *