L’AUGGE comença el curs parlant d’ètica i política

Una conferència sobre ética i política de la prestigiosa filòsofa Victòria Camps va obrir el 8 d’octubre el nou curs de l’Aula Universitària de la Gent Gran (AUGGE) del Baix Llobregat, amb seu a Esplugues. Es tracta d’una experiència engegada a finals del 2010 i que ha anat creixent any rere any i que ara compta amb més de 150 persones associades, la majoria de la ciutat, però també de poblacions veïnes.

L’AUGGE ofereixx als seus associats -i a les persones que o no ho són a un preu simbòlic de cinc euros per sessió- cada dijous una conferència de gran interès, tant per la temàtica com pels ponents. Aquest mes inicial, a més de Victòria Camps, que va defensar necessitat de “cultivar en la política les virtuds de l’honestitat, la transparència i la responsabilitat”, per l’auditori de la residència La Mallola han passat l’expert en pensions Luis Vicens Recuenco i el cinèfil Albert Beorlegui -per parlar sobre Allo que el vent s’endugué– i properament (el 5 de novembre) ho farà el president del Cercle d’Economia, el veí d’Esplugues Antón Costas.

Durant l’acte inaugural, l’alcaldessa, Pilar Diaz, va assenyalar que “m’agrada que aquesta aula sigui un espai de coneixement i de talent, perquè enmig del soroll diari, de l’actualitat que ens empeny amb les presses, les urgències i la immediatesa, cal trobar espais i temps per a la reflexió”.

El Pont d’Esplugues núm. 234

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *