El cinema i la gastronomia

Amigues i amics de l’Aula Universitària:

La cuina, els fogons, les receptes, la cura dels aliments, omplen avui molts espais a la televisió i als mitjans de comunicació.

L’art de fer que els aliments siguin més saludables, més desitjables, més agradables de menjar, -això és la gastronomia- ha estat molt valorat des de sempre i a totes les cultures.

Fins i tot, a la bíblia, la millor metàfora del regne dels cels és, sovint, una taula ben llarga i ben farcida d’aliments exquisits.

I les tenalles plenes a vessar de bon vi! 

El cinema també ens ha portat històries memorables al voltant del menjar.

Una pausa abans de seguir!

Intenteu recordar, almenys, tres títols de pel·lícules que us hagin agradat

i que tinguin la gastronomia com a temàtica principal.

Algunes/alguns recordaran títols emblemàtics, com La grande bouffe o El festín de Babette o Como agua para chocolate.

De quines pel·lícules d’ahir i de més actualitat tractarà i ens enriquirà amb dades i secrets la conferència de dijous vinent?

Dia 18, a les 18 hores, a l’Auditori Rosa Maria Campreciós, de La Mallola,

El cinema i la gastronomia.

Per Albert Beorlegui. Periodista i expert en cinema.

Us esperem!

LA JUNTA DIRECTIVA D’AUGGE.

Albert Beorlegui 18 de gener 2024

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *