La soia (soja). Llums i ombres sobre el seu consum.

Amigues i amics de l’Aula Universitària:

Llet de soja, iogurts de soja, brots de soja…

Fa temps que veiem o comprem als supermercats productes elaborats amb soja.

I ja fa anys que el bestiar criat a Catalunya i que consumim està alimentat amb pinso d’aquesta planta gramínia.

És que és un dels aliments (i els seus derivats) més consumits del món!

Diuen que és extraordinàriament nutritiva.

El port de Barcelona, a més, sembla ser una de les principals portes d’entrada de la soja a Europa.

I els beneficis del seu cultiu són, en bona part, responsables de la desforestació amazònica.

Però, de quines llums i de quines ombres tractarà dijous vinent la conferència del Professor Joan Simon?

Dia 17 de març, a les 18 hores, a l’Auditori de l’IES La Mallola,

La soia (soja). Llums i ombres sobre el seu consum.

Per JOAN SIMON. Professor de la Facultat de Farmàcia. UB 

Us esperem!

Cuideu-vos! I hem de tenir cura de totes i tots els qui ens envolten!

LA JUNTA DIRECTIVA D’AUGGE

Joan Simon 17 de març 2022

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *